torsdag 6 maj 2010

PIF med guldkant

Det här kommer ni bara inte att tro, jag vet det, för det är knappt jag tror att det är sant. Jag kom hem och ett paket väntar i brevlådan. Hmmm, vad kan detta vara? Av handstilen att döma, är det min kompis L som knåpat ihop ett paket men avsändaren var inte L utan en viss S. Rejält inslagen, måååånga lager med papper, tejp, skyddsplast, vackert omslagspapper med snöre, mer skyddspapper och till sist.... Och nu kommer det otroliga. En av de vackraste anteckningsböcker jag sett. Sydd av ett superdupersnyggt tyg, så jag som det bara kan vara. Framsidan ger vid handen, att denna bok ska användas när man kommer på Kreativa idéer . Inte slut med det, två virkade bokmärken, med ett bulligt hjärta, ett i gult och ett grönt och så stickmarkörer, i form av änglar, så söta så att man dööööööör. Detta, mina vänner, visar sig vara en PIF , som jag anmält mig, hos denna sköna dam, för rätt så länge sedan. En verklig överraskning, både att det skulle komma paket men också med ett så lyxigt innehåll. Tack snälla du!
Nä, men nu vill, helt plötsligt inte Blogger lägga in några bilder. Skoj, riktigt skoj, Blogger, att krångla, nu när jag har flera stycken att visa.
Edit: och vad mer, det går heller inte att kommentera! Bloggerskrälle, just do what you´re told!

1 kommentar:

Susilull sa...

Så roligt att du gillade boken och att det var "du"! Gillade själv att boken hade rutade sidor - perfekt när man behöver skriva ner något mönster el.liknande som behövs rutor till.

Glad att du blev glad över presenten! Kram!