fredag 25 februari 2011

Maskinerna hämnas?


Gamla tjocka, stooooora TV:n skulle ut ur huset, den har ju ersatts av en betydligt slimmare version. När KM och jag baxade ut åbäket, ut ur ytterdörren, ner på verandatrappen och bort till bagageluckan på min bil, så råkade jag förlora mitt fumliga tag om TV:n och den åkte i backen. Då studsade den upp och smällde mig mitt mellan ögonbrynen! Jag svär, en studs, boiiing!! Svullet, rött och en bula så klart. Men till återvinningen, ska den stora tjocka i alla fall, ska bara dricka upp kaffet (hahahaha).

3 kommentarer:

Blenda sa...

Haha, roligt skrivet! Påminner om när maken skulle köra våra gamla resårmadrasser (du vet såna med träram nederst liksom) till soptippen. Han hade madrasserna på takräcket och körde in till "självbetjäningen" och tog tag i ena änden av första madrassen och kastade allt vad han orkade iväg den mot containern. Varpå den "resåriga" sidan av madrassen i full fart träffar en stolpe och hela madrassen kommer i retur, rätt i skallen på maken som slog i backen, avsvimmad! Inte länge, men tillräckligt för att bli rädd, blodet forsade och han tänkte att "jävlar, nu har jag spräckt skallen"! Och vi bodde då alldeles intill NÄL om det är bekant, men tror du token körde in till akuten, nej då, han kom hem till mig... Jag fick följa med honom dit hastigt och lustigt. Men allt gick bra, han fick några stygn i skallen och ett jättefult bandage (såg ut som Fred Flintas dinosaurie med tandvärk ungefär) och så var vi ute därifrån inom en timme tror jag! :-) Han brukar få höra detta, och vi har skrattat mycket åt det så här i efterhand!

Renée sa...

HIHI! Jag var med om en liklnande upplevelse men då gällde det en tvättmaskin. Den tog ett stort skutt mot mig och sen dog den! Hoppas du inte blev alldeles mosad i ansiktet, KRAM!

Sunna sa...

stackare, men då kan vi tycka synd om varandra