måndag 28 november 2011

Till min hemliga bokvän, ja er andra också, för all del...

Till min kära hemliga bokvän: Jag ser fram mot att få ett bokpaket av dig. Jag läser det mesta, dock inte svenska deckare (jag vet, heeeeeeelkonstig). Några favoriter genom åren är Vi, de drunknade, Den vidunderliga kärlekens historia, alla (nästan) böcker av John Irving, fantasy gillar jag, som genre. Några böcker som jag funderat lite på är To Kill A Mockingbird, av Lee Harper. (ja, jag läser gärna på engelska) samt andra delen i släktet-serien Fall, av Guillermo del Toro och Chuck Hogan. Men jag verkligen fram mot att få läsa din favorit, det är den roligaste delen av detta bytet.

Jag äter inte godis, inte något i någon form alls, jättetråkigt, jag vet, men jag är överkänslig mot socker. Annars är jag väl rätt så lättroad; stickar och handarbetar en del, tittar gärna på film; mina favoriter är Sagan om ringen, Stardust och Star Trek-filmer.

Är det något du undrar? Bara fråga, vetja´!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det nedskrivet någonstans på bloggen vilka böcker du har läst? Annars får du gärna ge mig fler ledtrådar när det gäller vilka böcker du gillar...
Din hemliga bokvän

miaring sa...

Tyvärr har jag ingen lista på lästa böcker någonstans, inte ens i huvudet. Men jag gillar fantasy skarpt, funderar lite på Game Of Thrones och Name in the wind, tegelstenar bägge två, som nog varar ett tag. Är det någon speciell bok som du undrar över om jag läst?

Pysselfarmor sa...

Jag är med i julklappsbytet hos En bok om dagen. Jag försöker lista ut vem som hälsat på mig dvs vem som ska skicka bokpaket till mig.
Jag utgår just nu från hennes ord att det finns någon slags gemensam nämnare mellan givare och mottagare.

Eftersom jag hantverkar mycket utgår jag ifrån det i min första gissning när jag söker bland bloggarna i listan för julboksbytet.

Kan du vara min hemliga bokvän som jag ska få bokpaket av?