onsdag 14 december 2011

Bråda och kära tider

Paket och brev har bara strömmat in i veckan! Stort underbart grönt julpocketpaket från hemliga bokvännen, TACK för fantastiskt fint innehåll, och julpyssel från både Norge och Svärje. Bilder, jag vet, bilder is the shit men jag har inte hunnit.... Tentat hela dagen idag på engelskakursen och ikväll har jag slagit in julklappar. Tänkte det är bäst att slå in julklapparna medan man kommer ihåg vem man har köpt vad till.

I helgen väntar fördelsedagsfirande av äldsta sonen. För första gången håller han hov i sin egen lägenhet och bestämmer helt efter egen pipa, vad han ska bjuda på, vem han ska bjuda och när han ska ha kalas. Mor hjälper med glädje till för mor är så glad och tacksam att han bestämt sig för att fira på sitt håll och i sin egen lya. Nu får han ha egen fiskdamm och lotteri och maskerad... och egen disk.

5 kommentarer:

Hanna-Kristine sa...

Tack så mycket för det underbara paketet. Nu vet jag att jag har några underbara böcker att se framemot i jul.

Boklusen sa...

Det var jag som var din hemliga bokvän!

En bok om dagen sa...

Du måste kolla din mejl. Typ omedelbums! ;-)

Marie-Louise sa...

Hej. Är du min hemliga bokvän? /Kram

Marie-Louise sa...

Åh tack så jättemycket för det helt underbara paketet :) Vantarna älskar jag redan och var precis "min stil" enligt mina döttrar, julgranskulan ligger så fint i granen och ja - lakritsen är uppäten :D
God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig. Kram fina