onsdag 23 maj 2012

Sökes: Swingerpartner

Stora Bokbytardagen på fredag! Jag tror att jag är ute och cyklar på fredag så jag kan inte fysiskt vara med på bok-bytar-platserna. Så jag tänkte ett byte här på bloggen! What Say You!? Är ni med eller är ni med?
Jag byter:
inbunden

alldeles ny-läst

populär TVserie

min bok är in English, omslaget är mer ...grönt och det följer heller inte med någon uppmaning om att "click to look inside" man får mer räkna ut själv hur man ska bläddra, liksom.

Vad jag vill byta mig till? Just nu längtar jag kolossalt efter "Röde Orm" av Frans G Bengtsson. Jag kan inte begripa var mitt eget exemplar har hamnat, det står inte att finna här hemma. Önskar hett att tredje delen i "Vindens namn" av Patric Rothfuss hade kunnat gå att byta sig till men eftersom den inte är utgiven än så får jag väl fortsätta längta. Vad mer? Ja, vad mer finns det? Enlighten me, ni kloka läsare därute! Vad kan ni erbjuda? Vilken bok mot vilken bok?

3 kommentarer:

En bok om dagen sa...

Jädrar, vad din statistik kommer åka i höjden med den rubriken... :-)
Inte sugen på bokbyte nu, men hoppas ngn annan nappar! :-)

Amy sa...

Åh jag skulle absolut kunna tänka mig Eld och Game of Thrones boken....men är ganska osäker om jag har ngt som skulle intressera dig. Kan du inte gå in på min blogg under Min bokhylla och kolla? :)

Amy sa...

Hej igen!
Niceville kan jag tyvärr inte skilja mig ifrån, vill läsa om den. ;) De andra två går bra! Liftaren är i pocket om det gör någon skillnad. ;)
Skicka ett mail till funlovin_83[at]hotmail[punkt]com så ska vi reda ut detaljerna! :)