söndag 11 maj 2008

Grillfest

Jag och min KM hjälpte till att inviga M´s nya grill igår och det var mycket trevligt. God mat och lite (läs mycket) rödvin. Jag älskar verkligen rödvin och i den goda stämningen som rådde igår kväll blev det en hel del. Så imorse när jag vaknade kände jag mig lite uuurrrkkkiiiggg. Tung i huvudet, mådde lite illa.... Som tur var hade vi inget bestämt idag utan jag har kunnat vila mig i form. Ja jistaness, som tonårsmamma varnar man för alkoholens faror. Mina två killar kunde bara titta på min eländiga uppsyn för att se alkoholens verkningar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaja man mår som man förtjänar heter det ju, jag höll mig till vitt vin igår ,trots att jag också föredrar rött så är ett svalt vitt gott i värmen och mindre huvudvärksframkallande. Ha en bra dag trots allt.
Bente

Eva i Halmstad sa...

Hej på dej hoppas du är bättre i huvet nu.
Är gärna med på Kal, har kommit till första vecket, jag gör omslag på en maska när jag vänder för de blev så stora hål när jag vände.
må så gott så länge.
Eva.

Eva i Halmstad sa...

Hej
När jag gjort 75 maskor , tar jag garnet framför sticket, lyfter nästa maska , tar tråden ett varv runt maskan sen lyfter jag tillbaks maskan och vänder på arbetet.
De gör att omslaget drar ihop sticket där man vänder, sen stickar man som vanlig, de blir inga fler maskor.
Hoppas du för står vad jag menar.
Eva.