tisdag 12 maj 2009

Look at this




Första gången jag provar på att figursåga! Hur kul som helst. Detta är en locka-in-folk-till-utställning-skylt som vi kanske ska ha till nästa utställning - om den blir godkänd av juryn.
Den är utsågad i plywood och ska få lite färg också, svart och så grönt i "ögonen". Jag funderar på att göra nederkanten som en pil, att använda utrymmet efter T´et till att göra en spets. Vad tror ni om det, ärade medlemmar i juryn?

2 kommentarer:

Madde sa...

Hallo!!!This is the Karlshamnsjuryn calling.First of all I most say you have done a lovely work and you look marvelous to night or day (beror när du läser)
Jag är mycket imponerad. Jag ger Ten points för utförandet, Ten points för utsmyckning/kreativitet, Ten points för idé,initiativstagande och innovationvärde, det vill säga full pott på alla håll....BUT....jag håller med om att ögonen ska vara gröna och jag tycker även att A:et kan vara grönt med. Och det var allt från Karlshamnsjuryn.

miaring sa...

Thank you for your votes, dear Karlshamnsjury, thank you very much. And now we are calling the Ronnyby-jury, hello Ronneby!