tisdag 10 augusti 2010

Tisdag gör jag ingenting - ha!


Från denna dag vill jag tituleras Feng shuimästare av andra grad! Eller röj-och slängproffs, går också bra. Alla skåp i köket - checked, sovrummet är tömt i väntan på nytt golv och nya väggar, yngste sonens rum mockat och klart. Bara kökssoffan kvar att gå igenom.KM och jag har totalt olika syn på förvaring i vårt lilla, lilla hus. När han ser oreda och högar någonstans så tänker han "Hmm, jag behöver bygga en hylla alt. skåp för att få plats med den hög" Min första tanke, däremot är att dyka ner i högen, slänga hälften, ge bort en fjärdedel och lägga alt. ställa den resterande fjärdedelen PÅ SIN REDAN BEFINTLIGA PLATS!!
Hur många gånger tror ni vi bråkat om detta? Att ha en händig man kan också ha sina nackdelar (fast fördelarna är 1000% fler)

3 kommentarer:

Renée sa...

Ni är välkomna hem till mig bägge två! Du kan röja och mannen kan sätta upp hyllor, hur bra som helst ;-)

Timeout sa...

Åh vad du är duktig! Jag vill också vara sån. Röjer just nu i ekorrmammas lägenhet. Men sen blir det feng shui här hemma. (eller inte)

Blenda sa...

Apropå olika syn på saker - hos oss har vi en ständigt pågående "diskussion" om ordning och reda. Maken fixar det genom att slänga, utan en sekunds eftertanke! Medans jag gärna funderar lite extra och tänker att den där kan vara bra att ha, och den kan man göra en sån av, osv. Och så sparar jag, gärna i högar. Å andra sidan gillar jag inte oordning, så jag har ofta särskilda ställen och lådor där jag dumpar ner grejorna... Ja du fattar, vi kommer att hålla på så här tills vi dör antagligen...
:-D /Blenda