lördag 21 augusti 2010

Vilken? 1.3

Kära läsare. För att ni över huvudtaget ska fatta något av det jag blarar om, så ber jag er läsa inlägg med rubriken "Vilken? 1.1" före denna och inlägget nedan. Kort resumé av det tredje inlägget; vi ska tapetsera i sovrummet. Vilken tapet ska vi välja?
Anledningen till att det blev tre inlägg, istället för ett med alla tapetbilder, är att Blogger ville ha det så. Jag fick böja mig.

5 kommentarer:

Renée sa...

Ja du, detta var ju inte lätt... Sen vet jag ju inte vilka möbler du har heller men mitt svar blir så här: Har ni lite äldre möbler välj nr ett, är det ultramodernt välj tvåan. Tidningarna lär man nog bli knasig i huvudet om man kollar för länge, hihi!!!
Lycka till!

Blenda sa...

Hej! Roligt att renovera, framför allt om man slipper jobba häcken av sig i alla fall... :-D

Ok, jag tycker den röda av dessa tre, som nr två tycker jag den med text på, den är riktigt snygg också. Men i första hand den röda!

Ha en bra helg, det har jag! ;-) /Blenda

Medea sa...

Jag tycker absolut nummer ett, den röda, som fondtapet bakom sängen. Den är superfin. Ser fram mot att se hur det blir när ni är klara.
Lycka till!!

Timeout sa...

Jag tror på tidningen. Rött är väl inte någon bra sovfärg och blommorna kommer ni nog att tröttna på. De kommer att kännas "såå tiotal". Kanske...Snygga alla tre faktiskt. Och så olika. Lycka till!

LenaL sa...

Ska väggarna för övrigt vara vita kanske det blir för svart/vitt med tidningen och de grå blommorna. Jag tror den röda skulle pigga upp rummet på ett sätt de andra inte klarar av. Sen är naturligtvis frågan om ni vill ha rummet uppiggat eller lugnt.

Skulle vara kul att se en bild när det är klart!

Ha det så gott!