söndag 7 november 2010

Söndagsplanering

Slut på lovets dagar; nu är det full fräs till jul, som gäller. Hälften av utvecklingssamtalen är klara och imorgon har jag medarbetarsamtal med rektorn.

Jag är grymt nöjd med tapeten! Den är kolossalt passande på vår vägg och bus-enkel att sätta upp. Iofs så har jag inte så höga krav; bara mönstret är någotsånär i pass och inte alltför många bubblor eller veck så är jag nöjd. Lite målning är kvar, så nästa projekt är att hitta en kulör som stämmer med det oranga i tapeten.

För att få tummarna loss ur den berömda bak, så anmälde jag mig till Mönsterarkivets julpysselbyte. Senast den 10 december ska fem stycken julpyssel vara klara att skickas. Jag har lite funderingar på....

2 kommentarer:

Sanna sa...

SV: Skall bli spännande att se vad du skapar till vårt julpynts swap..än har jag ingen aning vad jag skall skapa men det kommer väl några bra ideer snart.. =)

Hihi kul att du tittade in hos mig också och lämnade en sån gullig kommentar om min kudde.. Kan avslöja att den kommer få vara med i en julklapps swap jag är med i.. =)

Ha en fortsatt toppenvecka!

Kraaaaaam
Sanna

Lobben sa...

Hej. Jag ser med spänning fram emot vad du kan hitta på.
jag får själv ta mig en funderare på vad jag skall göra.