måndag 11 juli 2011

Garnbarn


Pippitröjor är kul att sticka. Det började med en i storlek 4 år, till en kär arbetskompis lilla E. När jag kollade hade jag två nystan Freja över och då blir det en i mindre storlek också. Jag räknar med att behöva köpa till mer garn så det kanske blir fler.

På tal om att köpa garn; jag beställde från Garntjänst till en.... tadaa.... precis: en Pippitröja, i vuxenstorlek. Jag ville sticka tröjan i ullgarn och gillar deras ullgarn i härvor. Jag beställde och betalade men kom på att jag missat två nystan så jag skickade ett kompletteringsmail. I svaret som jag fick från Garntjänst framkom det, att de har semesterstängt fram till vecka 31 och börjar inte leverera beställningar förrän dess. Var stod det på hemsidan? Ingenstans. Hade jag vetat, att jag inte kan börja på tröjan förrän om två veckor, hade jag nog sett mig om efter en annan leverantör. Tröjan ska bli en present i augusti, så jag hade hemskt gärna velat börja på tröjan nu, när jag har tid. Garntjänst, informera om viktiga saker! Det har jag skrivit till dem också.

2 kommentarer:

Sunna sa...

det var dåligt, kräv plåster på såren...

Renée sa...

Alla andra skriver ju att de har semester, man kan ju tycka att garntjänst som är ett så stort företag ska få med detta på sin hemsida...