fredag 16 oktober 2009

Skorp och burk






Skorpor är på min tio-i topp- lista över kakor jag gärna äter. Efter ett recept, som jag hittade på nätet, en vänlig bloggare delade med sig , bakade jag himmelskt goda kanelskorpor. Det är ju hur enkelt som helst att baka skorpor. Funderar på att produktutveckla nästa bak och använda mig av apelsinskal och mandel. Någon form av biscotti...






Jag har också stuvat om bland mitt pyssel. I plåtburken, som var full av trådrullar och resårband, finns det nu mina band. Alltså inte kassettband (någon som kommer ihåg när ordet band också kunde betyda inspelad musik, 60 minuters eller 90??) utan mina tygband. Att användas till armband och just nu, pynthönorna.
edit: receptet till skorporna finns här

3 kommentarer:

Sunna sa...

kanelskorpor lät lite juligt och gott, kan du tipsa om receptet?

Mia sa...

Skorpor, är inte det svårt? Kommer ihåg att mormor alltid bakade det. Stilig plåtburk du har !! och inte glömmer vi banden heller, dom innehåller ju hela våra tonårs idoler :)

dozan sa...

Vad kul att det smakade bra och att fler blev intresserade! Mamma hade visst läst min blogg också och nog hade hon också doftminnen till dessa skorpor... Visst var de enkla att baka - och jag tror nog de passar bra till jul också!
ha det fint!