tisdag 20 april 2010

Ja, se det snöar...


Tisdagskväll är vattengympakväll. Vi har ett nytt, lite tuffare program med både hantlar och skumgummiorm. Beach 2010 är inte precis i tankarna emedan det snöar ute nu. Kallt, riktigt kallt är det nu och vilken usel tajming det är, att dra igång en ventilationsrenovering då. 16 grader har vi på jobbet just nu, brrrr. Jag har blivit helt komma-fixerad i mina texter just nu. Jag sätter ut komma-tecken helt vilt, det går inte att hejda. Tecken på förestående koma, eller??
Håller på att klura ut, vad jag ska packa bokbytarpåsen med. Den ska iofs inte skickas förrän på tisdag så det är ingen panik men vad ska man packa ner, som för tankarna till våren? Jag funderar på fröpåsar... Är det kul?

7 kommentarer:

Sunna sa...

kämpa på i bassängen, i morgon är sista gången gör mig sen är det sommaruppehåll

Anonym sa...

Jag har kollat in dina svar till julpåsen. Undrar nu vilka böcker du önskar dig. Fick du någon av de böcker du skrev att du ville ha?
Hemliga bokvännen...

Blenda sa...

Hej, såg att du börjat på The Host, och att du är fundersam över historien. Hoppas du kommit in i den nu, för mig var det som sagt en riktigt stark läsupplevelse som sitter kvar. Jag läste den också på engelska, har nu köpt den på svenska till min andra dotter som vägrar läsa på engelska. Jag väntar med spänning på hennes reaktion på den, tyvärr har hon inte börjat på den än... :-)

Men smaken är ju som baken (delad), så den kanske inte alls faller dig på läppen!

Ha det gott, hälsar
Blenda

miaring sa...

Hej hemliga bokvännen, mina önskeböcker är Uglies och Pretties av Scott Westerfeld. De finns på bild på min blogg, i ett inlägg för cirka en vecka sedan.
kram Mia

miaring sa...

Hemliga bokvännen: kolla inlägget från torsdag 15 april, där är böckerna!

Annabell sa...

Vilken härlig kattbild! Den översta katten ser precis ut som min! Du frågade om vi kan byta grejer, jag är allergisk mot de flesta metaller, kan bara ha guld! Om du vill ha en nyckelring kan du lägga två 20-or i ett kuvert så kan jag skicka en sådan? Säg hur du vill ha det. Tack för att du kikade in hos mig!

Anonym sa...

Tackar, tackar för tipset...
Bokvännen igen