onsdag 28 april 2010

Tre glada saker idag

Tre glada saker dag:  1. hela nio stycken som vill vara med i utlottningen av örhängena. Och det är två veckor kvar, tänka sig. Gu´så glad jag blir, att överhuvudtaget någon ville vara med!

  2. ett stycken vårpocketpaket i brevlådan! Grönt, tjockt och sprängfyllt med fina grejer. Jag visar lite senare (läs: när jag köpt nya batterier till kameran) men vill verkligen säga TACK SÅ MYCKET till bokkompisen, alldeles speciellt för de sydda sakerna. Så fiffiga grejer och så fint sytt. Är det du själv som syr? Nu blev ni allt nyfikna, va?!

  3. paketet som jag skickade i vårbytet har anlänt och responsen var översvallande. Det känns så gott, för det är lite nervöst att packa och skicka till en (nästan) helt okänd person.


Vilka bra tips som jag fått i kommentarerna på utlottningen. Ni är så kloka och fulla med visdom. För att få lite energi kan man till exempel tala lite strängt till sig själv : ta dig samman och gör något! Det tipset gillar jag skarpt, tack Sussilull. Klöv ved i tre timmar efter det tipset!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är sytt alldeles av egen maskin. Alltså jag och min symaskin, kul att du gillade det!
/Bokvännen

Susilull sa...

Så glad jag blev att mitt lilla tips funkade och du kom igång med att klyva ved i 3 timmar!!! Inte illa!
Andras glädje är delad glädje, eller hur är det man säger..

Ha det gott!!

Amy sa...

Hur skulle jag bli ngt annat än glad när det märktes att du hade lagt ner mkt tid på det fina paketet du skickade?!? Jag är sååå tacksam! Jag har också blivit en av dina följare så jag förhoppningsvis får se fler av dina alster. =)

Förresten, vad är det egentligen i doftpåsen?? Jag känner igen lukten men kommer inte på exakt vad det är....luktar nästan choklad.....