torsdag 15 april 2010

Önskelista

Tack kära Sunna och Blenda för era alldeles utmärkta boktips. Sunna tipsade om Twilight-böckerna som förgyllde min vår, förra året och Blenda rekommenderade Host av Stephanie Meyer och böcker som Scott Westerfeld skrivit. Jag kollade ju genast upp Scott Westerfeld på Adlibris och när jag läste "innehållsdeklarationen" på hans böcker så såg jag till min stora förtjusning, att just dessa böcker hade min jobbarkompis pratat om. Vi delar ofta boktips på jobbet och han gillade verkligen dessa böcker. Så nu. kära hemliga Bokkompis! Jag önskar mig hett följande böcker:

Nota bene att jag önskar mig böckerna. Inte på något sätt kräver eller måste, önskelistan är endast som hjälp. Såklart är det mest spännande, vad du har lagt ner som din favoritbok, den ser jag verkligen fram mot!

2 kommentarer:

Nobiantary sa...

Uglies och Pretties är jättebra men missa inte sista boken i serien, Specials.

Tyg och otyg sa...

Tack för kommentar på min blogg! Det är kul att så många verkar gilla idén.
Vinet har jag faktiskt inte druckit själv utan jag fiskade upp tre tomma tetrakartonger ur en snödriva på väg hem från jobbet för några veckor sedan. Det ligger flera kvar har jag sett också, så nån måtte ha haft ett riktigt kalas där i skogsdungen. :)