tisdag 13 april 2010

Sökes: boktips

Alltså, jag tror att jag behöver lite boktips. Jag har precis letat efter önskeböcker, både på Adlibris och Bokus , till vårbytet men jag hittar inte något. Det är väl för att jag inte vet vad jag ska leta efter. Vad rekommenderar ni? Jag har läst en del bra böcker på sistone och de har jag hittat just via rekommendationer.


precis läst ut, gillade den verkligen.Också precis läst ut. Överraskande och överrumplande...Beställt sjätte och senaste i serien. Hade jag varit smart hade jag ju kunnat vänta med den beställngen...Håller jag på att läsa nu.

4 kommentarer:

Sunna sa...

Trodde inte jag skulle hamna i det facket men har precis läst twillightböckerna och jag är mkt positivt överraskad

Blenda sa...

Hej, den bok som berört mig mest de senaste åren, är boken "Genom dina ögon" (eller The Host på engelska), av författaren som skrivit twillight-böckerna (som jag inte läst, än).

Sen kan jag rekommendera "Hungerspelen" också, och i princip alla böcker av Scott Westerfeld.

Samtliga böcker är kategoriserade som ungdomsböcker, som jag läser eftersom det är böcker jag köper till mina ungdomar. Men jag har inte upplevt att någon av de här rekommenderade böckerna är på något vis skrivna på en lägre nivå, utan att jag har haft stor,för att inte säga mycket stor behållning av att läsa.

Ha det gott, hälsar Blenda

emlou sa...

Hej! Vad kul, jag ser verkligen framemot det här nåldynebytet! Du verkar vara en person som läser en del, så om du vill kan du kanske lägga med en bok eller något du rekommenderar? Har du några egna önskemål?

Kram Emma

Pixi sa...

Det är härligt att läsa ,just nu är jag en riktig bokmal o längtar varje kväll tilll att lägga sej tidigare så man hinner läsa ett par kapitel!!hehe...En bok som satt sej är verkligen Middlesex av Jeffrey Eugenides,kanske kan va nåt.. =)