fredag 4 juli 2008

Utlottning!

En sommarutlottning på Snitsat-bloggen! Låt vänner och kamrater veta detta: mot en kommentar på inlägget deltar man i utlottningen av en styck klädd pärm! Tyg-trycket visar drottningar och texten låter oss veta att It´s nice to be Queen. Tyget är dekorerat med diverse pärlor, paljetter och glitter och pärmen är fullt funktionsduglig att förvara papper i. Så låt drottningen i dig skrida fram och ta plats! Ignorera "jamen, asch, jag vinner ändå inte..."-spöket, nu är det din tur! Man har chansen ända fram till 13 juli!

13 kommentarer:

Bim HD sa...

Japp, nu kliver jag fram - queen of Sjöbacka ;)
Hm, det roliga är att när förra datorn kraschade så slog de på serienummer på den. Den var placerad på ett slott i landet... ehhh, kråkslott då sa jag, hihihi. Snacka om att Acer hade gjort bort sig!!! Reggat den på fel person, hm... Så bor man på ett slott - självklar för utlottningen va? ;)
Må så grankott... en trött och sliten...

Medea sa...

Japp, ännu en Queen här!! Queen of Provence =)
Klart jag vill va med i utlottningen!

Eva sa...

Jag sällar mej till de två tidigare
Queen of Jämtland.självklart vill jag vara med i utlottningen
på den supersnygga pärmen...nånting
att samla alla mina drottning-bakelse resept/beskrivningar i....

Eva i Halmstad sa...

Hej
JAg tar chansen och hoppas på tur.
eva.

Anonym sa...

Så praktiskt med en pärm som också är snygg. Jag vill vara med behöver verkligen en pärm till mina stickmönster.
Bente

in-knit sa...

Tjenixen! Jag vill också vara med!
Queen of Hörby måste väl jag vara då! Någon som vill ta titeln? Tjusig pärm verkligen!! Det får bli till favoritmönstrena!

oppåpoppa sa...

En till som vill prova lyckan. Väldigt fin pärm tycker jag, och alla ska ha rätt att känna sig som en drottning.

Ullhärvan sa...

Det klart jag vill vara en queen jag också. Så nu hoppas jag bara på turen.

Lena sa...

Klart jag vill vara med och prova turen...en sådan pärm skulle ju vara perfekt att förvara en massa trevligheter i...som skojiga, inspirerande stickmönster, vackra bilder eller varför inte mågottrecept!! Ja, det finns massor av behov för en sådan vacker drottningpärm.

Pärlmudden sa...

Vilka underbart härliga pärmar du gör!! Klart jag vill ta chansen att vinna en sån tjusig pärm, perfekt för mina egenhändigt komponerade mönster!
Butiken i Tallin ligger förresten inte långt ifrån Rådhustorget, men de har även en butik vi torget, fast den är mindre. Jag mailade till hon som har butiken och talade om när jag skulle komma och vilka garner jag var intresserad av, så hon hade beställt hem en massa färger att välja bland. Fin service, och hon kunde tänka sig att skicka med post också ifall jag ville köpa mer.
Ha en skön sommar!
Kram Pärlmudden

iHanna sa...

Hittade hit via Skapandes blog, och såg en utlottning som jag gärna är med i. Tyget är ju helt underbart! :-)

Bim HD sa...

Queen av Sjöbacka bara meddelar - jag ler och ser många möjligheter för denna pärm ju mer jag tänker på den... Blir många funderingar om VAD man skulle kunna stoppa i den, hihihi... Den gör mig glad - och glädje är ju något bra, eller hur? ;)
Må så grankott...

Lenis sa...

Första gången jag halkar in på din blogg och finner en trevlig utlottnig. Klart jag också vill prova lyckan!