måndag 19 januari 2009

Stick och ull

Riktigt så slut, var inte stickorna hos Handla, som jag först trodde, utan man kunde lugnt beställa utbytbara stickor nr 4 (den som gick i kras) Väl inne på sidan så hittade jag ullgarn också, precis vad jag var ute efter, sprättiga färger till filtade innetofflor. RABATT är ett ord som får mig att agera, ett annat är REA. Det blir reflex-handlingar, någonting någonstans i hjärnbarken aktiveras något av dessa ord!

7 kommentarer:

Carolina sa...

Vad skönt att det löste sig!

Karin sa...

Tack för inlägget på min blogg. Visst är IKEA bra på mkt! Jag gillar deras tyger och textilier för de är ofta bra kvalitet och bra priser. Helst då man hittar dem på nedsatt pris. ;)

Jag ska till USA i februari och tänkte mig att kolla efter de där "super-duper" stickorna som alla pratar om. Jag är inte så förtjust i rundstickor för jag har ganska så långa händer och känner att jag får nypa så fasligt för själva nåldelen är så kort (vilket betyder att jag får ont i händerna). I alla fall med de rundstickor som jag har. Tänkte kolla om det är annorlunda med de där som du pratar om.
Vi hörs!

Frida sa...

Har skrivit ettt meddelande ang pif-presenten till dig på min blogg. Hoppas det är ok!

Pernilla sa...

Jag blev också lockad att handla när jag läste ditt inlägg, så nu är 2 härvor Manos Wool clasica i turkos förhoppningsvis snart på väg.

Karin sa...

Nu var det ju inte för att jag tror att symfoni pro-stickorna är annorlunda "over there" utan för att jag tror att de kan vara billigare där som jag tänkte att jag kunde köpa dem där. De är ju inte direkt billiga... :)

in-knit sa...

Skönt att du fick tag på nya! Du har fått en utmärkelse på min blogg! Tag emot och var stolt!
Kram

Anonym sa...

Jag tror nån lagt massa pengar på att forska fram vilka ord som får kvinnor att reagera som Pavlovs hundar! Visst är det mystiskt? Det som är klart är att jag fått lägenhet, skriver kontrakt imorgon och flyttar in andra februari, men det är inte officiellt än, säger inget till min fd förrän det är helt klart imorgon :)